miercuri, 11 iulie 2012

Dragalasul de Piston si restul familionului

Intr-un final, dragul de Piston a catadicsit sa stea la pozat. Eu banui ca mai mult din cauza caldurii a stat, i-a fost lene sa se mai miste, dar hai sa spunem ca a fost marinimos si-i voia lui.







Nu-i asa ca are ochi frumosi? Aici parca zice " Frate, cat de agasanti sunteti! N-aveti alta treaba?!".

Si restul familionului .

Cocosila.
Un adevarat gentleman . Daca gaseste mancare, cheama fetele si le-o da, cateodata aduce in cioc cate ceva si pune in fata unei gaini sa manance. Daca fetele o iau aiurea prin curte se duce si le aduna, dar intr-un mod foarte gentil si foarte politicos, nu ca nataraul ala de ratoi.
Aici era in curtea lor, a gainilor, dar dupa cum am zis nu prea stau aici, ci in curtea mare. Totusi Cocosila ( ca un mascul responsabil ce e) o mai viziteaza din cand in cand, sa vada daca totul e ok, asa cum a lasat.

Cocolica, gainusa ouatoare.
Face numai dracii. De exemplu, aici a intrat la rate, le-a varsat mancarea si a inceput sa gheraie, ca sa vada ea ce e acolo. Lucian a invat-o sa vina si sa-i manance din palma.
Mai nou si Cocosila ii ia mancarea din palma, dar o da la fete (super baiat, v-am spus!).
Intr-una din zielele astea Cocolica si Cocosila au hotarat ca este foarte cald afara si trebuiau sa faca ceva sa se mai racoreasca. Drept urmare, Lucian s-a trezit cu ei in casa. Stateau in bucatarie, asezati pe gresia rece si tare bine le era!


Ei nu i-am pus nume pentru ca am hotarat ca in ritmul asta ( dat nume la gaini, dat mancare din mana, luat gaina in brate si giugiulita ), carne vom cumpara tot de la supermarket.
Oricum, cu nume sau fara, si ea tot de batranete va sfarsi, ca n-avem inima asta.


Pentru cei care nu stiu, iata cum se face baie la tara.

 

Mult mai sanatos si pe caldurile astea tare buna e!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu